Днес, в най-представителната сграда на България, беше направен публичен опит

...
Днес, в най-представителната сграда на България, беше направен публичен опит
Коментари Харесай

Балабанов с разкритие за ареста на Борисов

„ Днес, в най-представителната постройка на България, беше изработен обществен опит да се унищожи истината. Проведе се най-унизителният спор, откогато имам достойнството да съм народен представител ”. Това съобщи националният представител от „ ИТН ” Станислав Балабанов минути, откакто ръководителят на Народното събрание Никола Минчев бе отхвърлен от поста си.

Балабанов за следващ път уточни претекстовете на Има Такъв Народ да изоставен ръководещата коалиция. И отхвърли партията да е „ част от мафията ”, а обвиняванията против нея дефинира като „ клевети ”.

„ Коалицията беше основана с концепцията всички да се надигнем против статуквото. Подписа се съдружно съглашение на база експертизата на всички сътрудници от тези четири обединения. Трябваше да има честност, примирение, нулева приемливост към корупцията. Идеята беше всеки ден да се осветява по една корупционна договорка от предходното статукво, да се създадат промени в Министерство на вътрешните работи, както и правосъдната сфера. Но има ли една осъществена промяна до този миг? Отговорът е: не. Бойко Борисов беше задържан, без нито един от съдружните сътрудници да знае, че ще има подобен арест. Не знам даже дали вътрешният министър знаеше. Но какво създаде този арест? Борисов беше трансфорат в воин и всички социолози сега споделят, че ГЕРБ ще е първа политическа мощ ”, съобщи Балабанов.

Той назова „ корупция ” това „ да назначиш брачната половинка си в Министерството на финансите, до момента в който си министър ”. Но не разясни кого тъкмо засяга.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР