Днес в Камарата на общините лидерът на лейбъристите поиска общи

...
Днес в Камарата на общините лидерът на лейбъристите поиска общи
Коментари Харесай

Сър Кийр Стармър се подиграва на торите в PMQs заради загубите на междинните избори - докато Сунак защитава „дългосрочните решения“

Днес в Камарата на общините водачът на лейбъристите изиска общи избори, като сподели, че господин Сунак „ не обръща внимание “ на битките, които се усещат от работещите хора.

Но министър-председателят настоя, че неговата партия „ взема верните дълготрайни решения, с цел да промени тази страна към по-добро “.

Политика онлайн: Стармър има кръстосани думи за смях на торите

Сър Кийр приветства двамата си нови депутати на зелените пейки, преди да уточни обява в обществените медии на победения претендент на торите в Тамуърт.

Публикувано през 2020 година, обявата във Фейсбук от Андрю Купър сподели на родителите, които се борят да нахранят децата си, до момента в който към момента заплащат за телевизионни и телефонни услуги, да се „ изключат “.

PMQs: Лейбъристката Анджела Рейнър подлага на критика държавното управление поради „ жалките “ отговори по отношение на изгонванията без виновност

Изображение: Keir Starmer показа новите си депутати по време на PMQs Изображение: Rishi Sunak и сър Keir Starmer се изправиха един против различен във въпросите на министър-председателя тази седмица

Лидерът на Лейбъристката партия сподели, че претендентът несъмнено е считал, че „ следва държавните линии “, като „ хвърля хули към затруднените фамилии “, до момента в който споделя истории за наематели и притежатели на жилища, които са били мощно наранени от възходящите разноски и са били „ изоставени “ от държавното управление – изключително след пагубния мини-бюджет на Лиз Тръс предходната есен.

" Във всяко кафене, пъб и супермаркет във Англия хората водят еднакъв диалог ", сподели той. „ „ Не можем да си позволим това, върнете го на рафта, прекомерно скъпо е “.

„ [Г-н Сунак] изцяло не помни, просто се потупва по гърба. “

Изключително оценени съмнения при междинните избори

Премиерът настоя, че държавното управление „ обезпечава забележителна помощ “ за хората посредством увеличение на пенсиите и компенсациите, дружно с повишение на националния витален най-малко.

„ Политици като него постоянно поемайте по лесния метод, " добави господин Sunak. " Докато напредваме, вземаме верните дълготрайни решения, с цел да променим тази страна към по-добро - на чистата нула, на HS2, на потомство без пушек, на обучение и енергийна сигурност.

" Сравнете това с неговото управление - прекомерно внимателен, с цел да каже нещо и се надява, че никой не вижда. "

Но водачът на лейбъристите отхвърли забележките, вместо това прикани за общи избори.

„ Истината е, че неговият претендент в Тамуърт заключи идеално по какъв начин той и неговите тори се отнасят към английската общност “, сподели сър Кийр.

„ Така и той просто да свикат общи избори и да дадат късмет на английската общност да отговори?

„ Както направиха в Селби, Мид Бедс и Тамуърт – чуха държавното управление да им споделя да се откажат и желаят късмет да върнете комплимента. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР