Днес в голямата зала на читалище "Цани Иванов" в Борован

...
Днес в голямата зала на читалище "Цани Иванов" в Борован
Коментари Харесай

Евродепутат подкрепи инж. Десислава Тодорова на заключително събрание /снимки/

Днес в огромната зала на читалище "Цани Иванов " в Борован пристигнаха персонално да поддържат претендента за трети мандат инж.Десислава Тодорова, господин Камен Костадинов – народен представител от Врачански изборен регион 2013-2014г. и госпожа Атидже Велиева –Али сегашен евродепутат.
На заключителното заседание апел към всички поданици на общината направи господин Камен Костадинов, който прикани на 3 ноември деня на балотажа, хората от община Борован да създадат верният избор, да създадат своята равносметка за това кой е по- положителният претендент, този който се е потвърдил с професионализъм и опит в ръководството и ръководенето или този, които изявява предпочитание за доказване. Госпожа Вели, също прикани всички да поддържат инж. Десислава Тодорова, защото това е единственият късмет който община Борован има с цел да продължи своето развиване. Тодорова се е потвърдила с опита си да печели и извършва разнообразни планове и стратегии. Освен формалните посетители да изкажат поддръжка пристигнаха и спечелилите кметовете на село Добролево - Илиян Буковски и Нивянин –Николай Христов, както и кметският наместник на село Сираково, Гриша Георгиев. Всички те благодариха за годините им взаимна работа, за положителните партньорски взамоотношиния, за поддръжката и разбирането през годините им на взаимна работа. Всички те приканиха в неделя да бъде изработен верният избор с цел да продължи развиването на община Борован.
Последен апел направи и инж.Десислава Тодорова, която помоли хората да гласоподават с душа и разсъдък, без боязън и терзание тъй като имат опцията да изберат по какъв начин да живеят освен през идващите четири години, само че и за по-далечно бъдеще. Защото дружно имат силата да реализират по-добри резултати.

Гласувайте с №67 в интегралната бюлетина. Ние сме тези, които избираме по какъв начин да живеем.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР