Днес в България и във всички страни, членки на ТИСПОЛ,

...
Днес в България и във всички страни, членки на ТИСПОЛ,
Коментари Харесай

Европейски ден без загинали на пътя в област Видин

Днес в България и във всички страни, членки на ТИСПОЛ, се организира интервенция EDWARD (European Day Without A Road Death) - Европейски ден без починали на пътя.

„ Обичам фамилията си! Да го пазим на пътя! “ - това е мотото на тазгодишната акция и е в подтекст на Решение на Министерски съвет, с което 2019 е оповестена за година на дейна работа по запазване живота и здравето на участниците в придвижването по пътищата с наслов „ Пази фамилията си на пътя! “ Инициативата е на ТИСПОЛ – Европейската мрежа на службите на пътна полиция. Тя се организира за четвърта поредна година, като задачата е да се обърне внимание на водачите да са по-внимателни на пътя и в този ден да няма починали при пътни произшествия.

Областна администрация Видин се причислява към апела да бъдем виновни към себе си и останалите участници в придвижването по пътищата, да осъществим обещанието за по-добра просвета на придвижване освен на 26-ти септември, само че и всеки различен ден.

Главен координатор на интервенция EDWARD на територията на Република България е Главна дирекция „ Национална полиция “.

Информация за интернационалната интервенция и почасови данни за пътните произшествия на днешния ден, на територията на България, е налична на адрес: https://mvr.bg/opp
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР