Днес в 20:00 часа Лудогорец приема Верея в среща от

...
Днес в 20:00 часа Лудогорец приема Верея в среща от
Коментари Харесай

Лудогорец ще помпа мускули преди Леверкузен

Днес в 20:00 часа Лудогорец приема Верея в среща от 8-ия кръг на Първа професионална лига. Шампионите се надяват да запишат изразителна победа против новобранеца в шампионата, която да им даде самочувствие преди тежкия конфликт с Байер (Леверкузен) в Лига Европа през идната седмица. Старозагорци пък ще опитат да объркат сметките на своя противник, въпреки възможностите им да наподобяват дребни.

След неубедителния старт в шампионата, Лудогорец стартира да напипва правилния темп и в последните си 4 срещи преди паузата записа 3 победи и 1 реми, като съумя да се задържи покрай водачите Левски и ЦСКА-София. Сега в Разград се надяват паузата да не се е отразила отрицателно на играчите, които да продължат възходящото развиване в представянето си.

В същото време Верея е на противоположния полюс. Отборът е разтърсван от кавги, като треньорът Небойша Лекич не е допускан да води тренировките, макар че има настоящ контракт. В момента тренировките се водят от младия експерт Людмил Киров, който ще бъде на скамейката и в днешната среща в Разград.

Неразбориите в Стара Загора се отразяват и на резултатите на Верея. Отборът досега е без победа на сметката си, като има едвам 2 точки в актива си.

Треньорът на домакините Пауло Аутуори най-вероятно ще направи някои промени в състава си, само че те не се чака да бъдат фрапантни. На вратата се чака да стартира Ренан и пред него Сисиньо, Моци, Терзиев и Натанаел. Дяков и Махлангу ще са двойката в центъра на терена, а Лукоки Вандерсон ще започват на крилата. Марселиньо ще бъде в ролята на плеймейкър, а Шверчок ще получи късмет да води офанзивата.

Гостите пък идват без трима контузени в лицето на Илиев, Мечев и Максимов. Вероятното единайсеторка ще бъде формирана от Георгиев под рамката и Ахмед, Иванов, Йоргенсен и Курупис в отбрана. Ндомбу и Тевия ще са опорни халфове, а Малек и Вошурович ще работят на крилата. Атаката ще води Огнянов, а зад тила му ще бъде Танев.

Първа професионална лига, 8 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - ВЕРЕЯ

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Моци, Терзиев, Натанаел, Дяков, Махлангу, Марселиньо, Лукоки, Вандерсон, Шверчок

ВЕРЕЯ: Георгиев, Ахмед, Иванов, Йоргенсен, Курупис, Ндомбу, Тевия, Танев, Малек, Вошурович, Огнянов

Стадион: " Лудогорец Арена ", Разград
Съдия: Владимир Вълков
Начало: 20:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Първа лига 8 кръг, петък 14 септември  Лудогорец 20:00  Верея (Стара Загора)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР