Днес в 20:00 часа Лудогорец приема Ботев (Пловдив) в последния

...
Днес в 20:00 часа Лудогорец приема Ботев (Пловдив) в последния
Коментари Харесай

Ботев се кани да обърка сметките и на Лудогорец

Днес в 20:00 часа Лудогорец приема Ботев (Пловдив) в последния дуел от 9-ия кръг на Първа професионална лига. В Разград се чака следващия трогателен конфликт. Домакините излизат за наложителни три точки, с цел да не изостават от водача в класирането ЦСКА-София, който към този момент записа поредна победа в актива си, откакто надигра Черно море във Варна (1:0). В същото време “канарчетата” към този момент демонстрираха, че скачат съществено на водачите и обърнаха Левски (2:1) в предишния кръг, като в този момент се надяват да създадат нова сензация и да вземат нещо и от този мач.

Интересен факт е, че Ботев към момента няма загуба като посетител от началото на сезона. “Канарчетата” обаче позволиха гол във всеки от седемте си мача досега. и това е много притеснително. Още по-притеснителна е статистиката в изиграните мачове сред тези тимове до момента. Ботев има единствено 1 победа, като в това време е позволил 10 загуби, а 5 мача са приключили наедно. В разград пък пловдивчани са се отчели с 3 равенства, 5 загуби и нито един триумф.

В състава на “орлите” няма особени проблеми преди този мач. Единствения отсъстващ продължава да бъде трайно контузеният Владислав Стоянов. Очаква се Димитър Димитров още веднъж да заложи на Броун на вратата и Сисиньо, Моци, Пластун и Натанаел пред него. Дяков и Анисе ще са двойката в центъра на терена, а Марселиньо се завръща в ролята на плеймейкър. Лукоки и Вандерсон ще оперират на крилата, а на върха на офанзивата още веднъж се завръща Кешерю.

Ботев пък не може за разчита на контузените Тодор Неделев и Крум Стоянов. Николай Киров евентуално ще започва срещата с Чворович под рамката и Панов, Терзиев, Димов и Минев в отбрана. Серкан ще бъде опорен халф, а пред него играта ще градят Балтанов и Афонсо. Ндонгала и Бризола ще оперират по крилата, а офанзивата ще води Виана.

Първа професионална лига, 9 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - БОТЕВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ: Броун, Сисиньо, Моци, Пластун, Натанаел, Дяков, Анисе, Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Кешерю

БОТЕВ: Чворович, Панов, Терзиев, Димов, Минев, Серкан, Балтанов, Афонсо, Ндонгала, Бризола, Виана

Стадион: “Лудогорец Арена”, Разград
Съдия: Николай Йорданов
Начало: 20:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Първа лига 9 кръг, понеделник 18 септември  Лудогорец 20:00  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР