Днес в 18:45 часа отборите на и ще дадат началото

...
Днес в 18:45 часа отборите на и ще дадат началото
Коментари Харесай

Царско село се надява да задържи инерцията срещу ЦСКА 1948

Днес в 18:45 часа тимовете на и ще дадат началото на 4-ия кръг в efbet Лига. Двубоят наподобява много завладяващ, изключително с оглед представянето на двата тима от началото на акцията.

Царско село е приятната изненада в първите три кръга. Възпитаниците на взеха две победи и направиха едно реми, като по този метод оглавиха краткотрайното класиране. Сега те ще се надяват да задържат набраната инерция и да прибавят нови три точки в актива си.

В същото време ЦСКА 1948 съобщи съществени упоритости преди началото на сезона, само че досега по-скоро разочарова. " Червените " към момента нямат победа в актива си, като направиха две равенства и една загуба. Те не могат да си разрешат нов неуспех, само че за задачата ще би трябвало да вдигнат равнището в представянето си.

Мачът е забавен и от друга позиция. Това ще бъде забавно тактическо надхитряне сред двамата треньори Любослав Пенев и. Двамата се познават задоволително добре, само че всеки от тях има собствен жанр на работа, тъй че ще е любопитно кой ще излезе победител.

В Царско село няма контузени или осъдени играчи. Това ще разреши на Пенев да пусне най-хубавото, с което разполага. Очаква се той да заложи на Пласид на вратата и в отбрана Даскалов, Родригес, Кавдански и Марков. Галчев и Георгиев ще работят в средата на терена, а Васев и Ната ще бъдат на крилата. В офанзива ще стартират Христов и Сисе.

В ЦСКА 1948 ще отсъстват контузените Гущеров, Чочев и Савов. Така Балъков се чака да пусне на терена Наумов на вратата и пред него Александров, Пиргов, Василев и Атанасов. Юсеин и Климментов ще бъдат двамата опорни халфове, а Шопов ще работи като плеймейкър. Младенов и Иванов ще бъдат на крилата, а в офанзива ще стартира Камбуров.

efbet Лига, 4 кръг:

ЦАРСКО СЕЛО - ЦСКА 1948

Вероятни сформира:

Ц. СЕЛО: Пласид, Даскалов, Родригес, Кавдански, Марков, Ната, Галчев, Георгиев, Васев, Христов, Сисе

ЦСКА: Наумов, Александров, Пиргов, Василев, Атанасов, Климентов, Юсеин, Младенов, Иванов, Шопов, Камбуров

Стадион: " Царско село Арена ", София
Съдия: Георги Иванов
Начало: 18:45 часа

efbet Лига 4 кръг, петък 28 август  Царско село 18:45предстои  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР