Днес в 11 часа най-близките роднини и бизнеспартньори на Венцислав

...
Днес в 11 часа най-близките роднини и бизнеспартньори на Венцислав
Коментари Харесай

Съпругата и дъщерята на Венцислав Чамурджиев поискаха аутопсия на тялото

Днес в 11 часа най-близките родственици и бизнеспартньори на Венцислав Чамурджиев се събраха в ритуалната зала на гробищния парк в Бургас, с цел да го изпратят вечно. За да си вземат довиждане с него, от Испания дойдоха брачната половинка му Даниела и щерка му Стефани, оповестява " Флагман ".

``
реклама

Една от знаковите фигури на политиката, бизнеса и ъндърграунда в Бургаска област си отиде ненадейно на 59-годишна възраст в сряда преди обед. По първични данни, с които разполагаше Флагман.бг в деня на гибелта му, повода е сърдечен инфаркт, получен в дома му в село Маринка.

Още същата вечер се заприказва, че околните на Чамурджиев ще изискат аутопсия на тялото, макар че лекарски екип, който е бил извикан в къщата, е открил, че гибелта е настъпила естествено, в резултат на проблем със сърцето. Те не желали да позволен, че физически здравият и спортуващ всеки ден мъж може да издъхне от болно сърце.

Чамурджиев бил открит във фитнес помещението на първокласното си имение в село Маринка. Той спортувал всеки ден, не употребявал алкохол и водел здравословен метод на живот.

Когато роднините видели мъртвото тяло, усещане правела зараснала рана към дясното слепоочие. Това ги навело на мисълта още повече, че е нужно да се направи аутопсия, с цел да са сигурни в аргументите за кончината.

„ Наследниците на умрелия имат право да изискат аутопсията и тя бе назначена, против възнаграждение, взети са проби от тялото за хистологичен разбор. Безспорно се потвърди, че директната причина за гибелта е солиден инфаркт ”, сподели за Флагман.бг източник от УМБАЛ-Бургас.

В хода на вътрешно следствие, за което не са ангажирани органите на Министерство на вътрешните работи, в допълнение се е открило, че преди месец Чамурджиев е паднал по стълбите у дома, поради внезапно равнене на двете граници на кръвното налягане. От това бил и белегът на главата му. Очевидно било, че има проблеми със сърдечната активност и е трябвало да вземе ограничения преди да се стигне до солидния инфаркт в сряда сутринта по време на спортната му активност.

„ Време е всички да се успокоят и да затворят страницата с епохата на Венцислав Чамурджиев, в негова памет, не поради спорния му темперамент, а най-много поради това, че той направи положително на не малко хора ”, сподели един от най-близките му бизнеспартньори на погребението през днешния ден.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР