Днес търсенето продължава с лодки на общината и ИА ``Рибарство

...
Днес търсенето продължава с лодки на общината и ИА ``Рибарство
Коментари Харесай

С дронове и лодки подновяват издирването на двамата рибари frognews.bg

Днес търсенето продължава с лодки на общината и ИА ``Рибарство и аквакултури``, ще бъдат осъществени и огледи с дронове. Според шефа на ИАРА доцент Ваня Стаматова при вчерашния обход на езерото изчезналите не са били открити. " Продължава обходът, оказваме цялостно подпомагане на органите на Министерство на вътрешните работи, надяваме се да ги намерим живи ", показа тя.

 

Кметът на Бургас съобщи, че са били обследвани към 7 кв. метра. „ За страдание, няма диря от изчезналите риболовци. Те са влезнали в езерото от вилна зона към 12 вечерта. Лодката им е била с весла, без мотор. Пускали са мрежи в плитката част, а по-късно се губи връзката с тях.

 

Изпратихме лодки и в най-отдалечената част на езерото. Очакваме доброволци, които познават езерото, да ни оказват помощ, тъй като то е огромно и рисково, уточни Димитър Николов, пред NOVA.

 

На брега на езерото са открити облекла. Очаква се близки на изчезналите мъже да кажат дали са на риболовците. Те са влезнали във водоема, без да вземат със себе си мобилни телефони. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР