Днес сутринта лаборанти, облечени в защитни облекла и при спазване

...
Днес сутринта лаборанти, облечени в защитни облекла и при спазване
Коментари Харесай

Централата на БСП стана лаборатория

Днес сутринта лаборанти, облечени в защитни дрехи и при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, влязоха в централата на Българска социалистическа партия на " Позитано " 20 в столицата, с цел да вземат проби на социалистите, заяви „ Лупа ” и сподели фотография на лаборантите.

Всички членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия, които са 180 души, през днешния ден се тестват за COVID-19, откакто през вчерашния ден стана ясно, че техният сътрудник Янаки Стоилов е с позитивна проба и е настанен във ВМА.

60-70 души се чака да минат през днешния ден през централата, с цел да бъдат тествани, съобщи водачът Корнелия Нинова. За тези, които не могат да дойдат в София, ще получат инструкции от локалното РЗИ къде наоколо да се изследват, добави тя. Сред първите, които отидоха на " Позитано " да се тестват, бе някогашният районен министър Асен Гагаузов.

След като станат ясни резултатите, ще бъде решено дали висшите партийни функционери би трябвало да бъдат сложени под карантина. Макар че те и в този момент би трябвало да се самокарантинират, откакто са контактували с болния Янаки Стоилов.

От партията обявиха, че знаковият правист е взел участие в две всеобщи партийни мероприятия - пленум на Националния съвет на „ Позитано “ 20 предходната събота и съвещание на Градския съвет на БСП-София. Всички участници в двата форума са известени и ще бъдат изследвани. Ще бъдат тествани и депутатите от Българска социалистическа партия.

Пред медиите Янаки Стоилов съобщи, че се усеща добре, само че ще остане под наблюдаване във Военномедицинска академи
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР