Днес сме на гости на любимата ни , която ни

...
Днес сме на гости на любимата ни , която ни
Коментари Харесай

След като спреш да препускаш през живота си, ще откриеш с изненада колко много време за живот имаш.

Днес сме на посетители на обичаната ни, която ни разкрива своите момичешки секрети за здрав и хубав външен тип. Освен на тези дребни ежедневни стъпчици, свързани със закъснение на ритъма, с уравновесен и пълностоен метод на живот, Сирма обръща особено внимание и на грижата за кожата си посредством подобаващите за нея артикули. Вижте директните й усещания от серията Slow Âge на VICHY.

Рядко се замисляме и си даваме сметка за това на какъв брой доста външни агресори излагаме кожата си всекидневно, нали?  Както околната среда, по този начин и методът ни на живот оказват огромно въздействие върху здравето и външния тип на кожата ни. Всъщност забавен факт е, че цели 80% от стареенето на кожата се дължат точно на външни фактори - UV лъчи, замърсяване, само че и на стрес, отмалялост и така нататък Ето за какво, с цел да подобря външния тип на кожата си и да запазя за по-дълго нейната прохлада и млад тип, аз се пробвам да съкращавам всички тези фактори, които имат отрицателно деяние върху нея. Стресът е един от най-сериозните проблеми, а честите разходки измежду природата са едно от нещата, които ми оказват помощ най-ефективно, с цел да се преборя с него. Чистият въздух и ободряващото пламенно вървене вършат чудеса и карат кожата на лицето да засияе. Изпитано!

Разбира се, хидратацията също е значима за здравия тип на кожата. Аз предизвиквам този табиет, като започнах да държа до леглото си красива стъклена бутилка с вода, а на работния ми плот постоянно може да бъде открита следващата ми нова чаша, от която на драго сърце постоянно пия билков чай, матча или просто вода. Също по този начин обичам да давам и пълноценна отмора на тялото си и от много време към този момент часовете ми за сън са не по-малко от 7 или 8 . Малките часове на нощта, прекарани в работа пред компютъра, замених със утринни такива, когато съм отпочинала и доста по-ефективна.

Грижата за кожата ми обаче не е единствено в старанието ми да съкращавам до най-малко отрицателните фактори, както и да пия повече течности и да се храня уравновесено. Сред ежедневните си ритуали съм присъединила и една много значима стъпка , а точно нанасянето на подобаващ крем върху лицето и шията, както и върху онази по-деликатна и сензитивна зона към очите. Толкова съм привикнала с това, че в случай че не го направя заран, не се усещам задоволително бодра денем.



 не е нов артикул за мен, употребих го през цялото минало лято и останах доста удовлетворена от леката му формула. Той отлично съумява да хидратира, освежи и защищити кожата ми от UV лъчите и замърсяванията. Разнасянето върху лицето и шията става извънредно елементарно, а попиването му е съвсем незабавно. Усещането, което дава, е за по-тонизирана и гладка кожа. Той е прелестна основа и за полагане на грим, без значение дали върху него ще нанеса декор дьо загар или единствено фина пудра - не утежнява и не омазнява в допълнение кожата, а я хидратира и изглажда.



e грижата за околоочния силует , която се бори с процесите на стареене, тъмните кръгове и подпухналостта в тази зона. Деликатният розов цвят, който тази емулсия има, като че ли мигновено придава по-свеж тип на околоочния силует, а съставките Ginko Biloba и енергизиращ кофеин работят ден след ден, като изравняват тена на кожата в тази област и понижават подпухналостта й. Голям фен съм на кремове, гелове и емулсии, профилирани в грижата за околоочния силует, и съм тествала в действителност много разнородни по консистенция и състав. Slow Âge Eyes ме завоюва с извънредно леката гелообразна текстура и с чудесната хидратация, която дава на зоната към очите.



Към за поправяне признаците на стареене в процеса на образуването им подходих с известна доза песимистичност заради много богатата и плътна негова консистенция. Струваше ми се прекомерно тежък за моя " разбъркан " вид кожа. Все отново взех решение да го опитвам и не щеш ли в действителност той се оказа превъзходен артикул, който подхранваше кожата на лицето ми с копринената си текстура, обогатена с хиалуронова киселина и глицерин с 24 ч. хидратиращо деяние. Наличието на SPF30 в него го прави още по-чудесен избор за дневен крем.



Ефектът от цялата гама артикули Slow Âge на VICHY е забележим, кожата ми е добре хидратирана и предпазена от нездравословните UV лъчи и замърсяванията.

Но тъй като е невероятно да спрем времето, аз взех решение просто да забавя ритъма и да заживея съгласно онази мисъл, в която се споделя, че откакто спреш да препускаш през живота си, ще откриеш с изненада какъв брой доста време за живот имаш.

Вярвам, че комбинацията 8 часа сън, 8 часа работа и 8 часа развлечение и време за самите нас в комбиниране с вярната грижа за тялото ни е най-хубавият метод да забавим признаците на стареене и да дарим на кожата си избистрен и лъчезарен загар.

С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР