Днес SKODA разпространи първите официални скици на изцяло новата и първа

...
Днес SKODA разпространи първите официални
скици на изцяло новата и първа
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2020: SKODA с първи скици на новата OCTAVIA RS iV

Днес SKODA популяризира първите официални скици на напълно новата и първа за историята на марката хибридна OCTAVIA RS- OCTAVIA RS iV, която ще забележим и в два основни варианта на купето на модела по време на международното ревю в Женева в началото на март.

За момента от SKODA не анонсират подробности за OCTAVIA RS iV, като споделят само това, че нейната хибридна задвижваща система ще предложи възможност на лидера да подчини максимална мощ от 245 конски сили, като в това време ще може да се разчита и на отлична горивна изгодност.

Като отличителни за дизайна на новата SKODA OCTAVIA RS iV детайли, от компанията посочват черната челна решетка, нова спортна предна престилка, по-големи въздуховоди, големи алуминиеви джанти, заден спойлер, дифузьор и спомагателен спойлер за версията комби.

Стандартната версия на новата е оборудвана с 1.4-литров TSI бензинов мотор с максимална мощ от 156 конски сили, литиево-йонна батерия с потенциал от 13 kWh, 6-степенна роботизирана предавателна кутия DSG и електромотор, който увеличава общата оптималната мощ на автомобила до 204 конски сили и оптимален въртящ момент от 350 Нм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР