Днес щяхме да дойдем по АМ Хемус, щеше да е

...
Днес щяхме да дойдем по АМ Хемус, щеше да е
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Ловеч: ГЕРБ търси път за единението на нацията, за да излезем от кризата

" Днес щяхме да дойдем по Автомагистрала " Хемус ", щеше да е подготвена, в случай че ние бяхме на власт, само че идиотия може да се извърши единствено от идиоти да не направиш " Хемус ", тунела под Шипка, Автомагистрала " Черно море ".

Това са стратегически планове. Това съобщи при визитата си в Ловеч ръководителят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов.

Той се съгласи с изказванията на служебния районен министър Иван Шишков, че прекъсването на Автомагистрала „ Хемус “ е идиотия. Две години се наслушахме на неистини, а факт е, че " Хемус " я няма, сподели Борисов и напомни, че всички инфраструктурни планове, които имат стратегическо значение за развиването на страната са спрени от държавното управление на " Продължаваме промяната ".

Бойко Борисов акцентира, че е предизвестил за клопката, който Асен Василев ще заложи на служебното държавно управление.

„ Това, което направиха през тези седем месеца е да слагат всички на колене, не престават да изясняват по какъв начин не им е стигнало времето “, сподели Борисов.

Той бе безапелационен, че ГЕРБ ще търси път за съединението на нацията, с цел да се излезе от рецесията.

„ Народът би трябвало да бъде обединен и всеки политик, който си разреши да разединява народа ще получи пестник от него, безапелационен бе Бойко Борисов.

„ В ГЕРБ сме виновни и търсим път за единението на нацията, за съединението на силата, с цел да излезем от рецесията. Какво ще реализираме с тази ненавист? Народът би трябвало да бъде обединен и всеки политик, който си разрешава да разединява народа, би трябвало да получи пестник от него на изборите ", съобщи водачът на ГЕРБ.


Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР