Днес ще ви разкажем историята на едно младо момиче на

...
Днес ще ви разкажем историята на едно младо момиче на
Коментари Харесай

Законът на бумеранга сработил. Момичето получило помощ, когато най-много се нуждаело от нея

Днес ще ви разкажем историята на едно младо момиче на име. Момичето е родом от Москва, само че в този момент живее и работи в Германия. Анна е млада артистка и играе в немски пиеси на театралната сцена.

Самата госпожица персонално показа по какъв начин е схванала и повярвала в поговорката, че всичко постоянно се връща като бумеранг. И най-често това се случва в най-неочаквания миг, когато не го очаквате.

Преди години Анна инцидентно трансферирала пари по телефона на неверен номер. Сумата била много огромна.

И когато момичето осъзнало грешката си, изпратила SMS на въпросния номер с молба да й върнат парите. Но не получила отговор. Станало й мъчително, само че с течение на времето момичето не запомнило за този случай и просто траяло живота си.

Така минали две години. Светът ненадейно бил превзет от епидемията от ковид. Хората по целия свят останали без работа, без средства за прехранване и в това време в самоизолация.

Клубовете и театрите били затворени и не се знаело по кое време ще отворят. Мнозина се оказали на ръба на оцеляването. Сред тях била и Анна.

Като актриса тя изгубила приходите си и всичките й почасови работни места в клубовете също изчезнали. А й трябвали пари, с цел да живее в непознатата страна.

Так аедин ден момичето седяло в жилището си и се чудело по какъв начин да заплати сметките и наема си. Момичето не знаело от кое място може да вземе тези пари, когато внезапно ориста й направила непредвиден подарък.

Парите, които тя инцидентно изпратила на оня чужд преди две години, се върнали при нея.

„ И в този миг, когато седях без работа и без пари, без вероятности и мислех по какъв начин мога да платя за жилището, парите, които инцидентно изпратих на неверното място, се върнаха при мен. Това е необикновено “, написа Анна в обявата си в Twitter.

Непознатият й върнал цялата сума и й написал прочувствено известие.

„ Преди две години ти ми изпрати пари. Това беше направено по простъпка, само че за мен те станаха подарък от ориста. Тези пари съумяха да ме спасят в един доста сложен миг от живота ми. Благодаря ти доста. И в този момент имам опцията да ти върна дълга. Съжалявам, че чаках цели две години и не ми се ядосвай ”, написал длъжникът.

Момичето просто било в потрес. Тя от дълго време била не запомнила за тези пари и по какъв начин забъркала всичко тогава. Изобщо нямала вяра да си върне тези пари. И то в подобен сложен за нея интервал.

Но се случило и било прелестно.

„ Не мога да спра да мисля за този необикновен и почтен човек. “ Пожелавам му всичко да е наред в живота му, да сбъдва всичките си фантазии и да е здрав. “, написала Анна.

Публикацията на Анна доста бързо станала известна в Туитър, рекорден брой хора реагирали на нея.

Мнозина също споделили свои лични сходни истории. Всички истории свидетелствали за едно – положителното постоянно се връща, всички дейности постоянно се връщат като бумеранг.

Анна призовала да се вършат повече положителни каузи и то просто по този начин. А когато имате най-голяма потребност, тази добрина ще се върне при вас.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР