Днес ще стане ясно колко български отбора ще играят в

...
Днес ще стане ясно колко български отбора ще играят в
Коментари Харесай

Трудни задачи за Левски и Лудогорец в плейофите

Днес ще стане ясно какъв брой български тима ще играят в групите на европейските клубни шампионати този сезон.

Лудогорец към този момент мисли за тези в Лигата на конференциите, съобщи треньорът Ивайло Петев, откакто неговите ученици изгубиха тежко с 1:4 от Аякс първия плейоф за Лига Европа в Разград.

За да стигне до тях пък Левски би трябвало да излезе победител от реванша с Айнтрахт (Франкфурт) в Германия. „ Сините “ стигнаха до трагично 1:1 вкъщи с гол в добавеното време и ще би трябвало да дадат всичко от себе си, с цел да останат на интернационалната сцена.

ДНЕС, 20:00 ЧАСА, АЯКС – ЛУДОГОРЕЦ

Аякс стартира сезона с 4:1 против Хераклес в елита на Нидерландия, след което загуби контрола, направи реми като посетител на Екселсиор (2:2) в Ередивизи и разгроми Лудогорец също с 4:1 в Разград преди да одобри „ орлите “ за реванша. Двубоят на " Йохан Кройф Арена " ще бъде управителен от словака Иван Кружляк и ще бъде първи за домакините след продажбата на огромната им звезда Мохамед Кудус. Той подписа с Уест Хем, откакто вкара хеттрик на „ Хювефарма Арена “, до момента в който българският първенец е без контузените Диниш Алмейда, Антон Недялков, Квадво Дуа и Дени Групер. През  уикенда Лудогорец разруши Берое с 5:0, а поради прибирането от Амстердам, от управлението на българския клуб взеха решение да отсрочат идния турнирен дуел против ЦСКА 1948.

ПРОГНОЗА:    1

ДНЕС, 21:30 ЧАСА, АЙНТРАХТ (ФРАНКФУРТ) – ЛЕВСКИ

Левски ще опита да сътвори героизъм и да влезе в групите на Лигата на конференциите. За задачата момчетата на Николай Митов би трябвало да завоюват гостуването си на Айнтрахт (Франкфурт) в Германия.  Домакините са очевиден любимец на своя стадион „ Дойче Банк Парк “, откакто приключиха 7-ми в Бундеслигата през предишния сезон. Те обаче имат компликации при започване на този, след две ремита и минимална домакинска победа над Дармщад. За похлупак, осъществилиятт два от трите гола за тима досега Рандал Коло Муани отхвърли да играе за Айнтрахт и обществено пожела трансфер в ПСЖ. Продаден бе и Йеспер Линдстрьом, до момента в който „ сините “ на процедура няма какво да губят. Само да завоюват, тъй като с елиминиране на Айнтрахт могат да напишат славна страница, каквато в историята на Левски се чака от много години. Столичани не изгубиха в половината от досегашните си 6 визити в Германия и почитателите им се надяват, че още веднъж ще имат мотиви за наслада в Европа.

ПРОГНОЗА:    1


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР