Днес ще сме изложени на влиянието на много космически фактори

...
Днес ще сме изложени на влиянието на много космически фактори
Коментари Харесай

Астросъветът за днес: Да не се предприемат рисковани дейности

Днес ще сме изложени на въздействието на доста галактически фактори – Лунното въздействие по знак, два разнообразни лунни дни, доста планетни аспекти, които са взаимно спорни. Едни от тях ни вършат раними, други нападателни. Едни ни носят приповдигнато въодушевление, други ни депресират. Ще споменем единствено някои от тях.

Венера и Марс образуват площ в 14:03ч. Характерни ще са проблеми в сантименталните и половите връзки. Може да се прояви възприятие на ревнивост, настъпателност, бурни пристрастености. Сексуалните излишества или незадоволително внимание към възприятията могат да основат проблеми в връзките.

Луната и Слънцето подписват тригон (16:41ч), което значи интервал на хармонизация и непоклатимост. Хората ще се усещат оживени и в приповдигнато въодушевление. Почти по-същото време обаче Луната прави квадрат със Сатурн, което може да премине в неодобрение като цяло, неприятно въодушевление. Понижена жизнеспособност, отмалялост, меланхолия. Неблагоприятно за другарство по това време с по-възрастни хора.

Луната е в символ Рак от 05:07ч до 06:43ч на 27 февруари. Хората са по-чувствителни и елементарно раними. Затварят се в себе си и се потапят в своя вътрешен свят. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, почистване, грижа за облеклата и обувките. Не давайте пари назаем. Добре е да поспите денем, вниманието в този момент е занижено. Топлота, добрина, радушност, предпочитание да бъде привлекателна ще преследва дамите. Най-благоприятното си въздействие Луната подарява в този момент. В никакъв случай не търсете разтуха в храната. Последствията от кулинарните излишества ще се отразят зле на храносмилателната система. Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

10 лунен ден продължава до 13:08ч. В този ден сме нормално мощни и енергични. Затова можем да се заемем с всевъзможни значими каузи - триумфът ни ще бъде гарантиран. Луната оказва помощ да бъдем по-открити и общителни, настройва към духовно развиване, уголемява кръга на ползите, ускорява остроумието, интензивността. Хората стават истински и самостоятелни, самоуверени. Не се предлага усамотение.

11 лунен ден стартира от 13:08 и продължава до 14:10ч на идващия ден. Лунната сила се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и подарява човек с сила. В него се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност и затънал метод на живот, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Бъдете внимателни и деликатни във всички каузи. Желателно е да не пипате стоманени предмети. Подходящо е за начало на недояждане.

Заболявания почнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и дълготрайно. Трудно се поддават на лекуване. Това визира най-вече дамите. Всяко здравно вмешателство поради неприятни последствия би трябвало да бъде изключително деликатно и минимално.

По време на 11-ия лунен ден се предлагат очистителни процедури, като да вземем за пример разчистване на аурата от негативите посредством измиване, натъркване със сол, посредством Рейки, циркулиране към тялото и по чакрите със запалена свещ и други познати ви техники. Ефективно изчистване освен физическо, само че и духовно. Можете да четете молебствия, мантри. Сложен ден и енергийно доста мощен, по тази причина нощта ни дава подобаващ отдих. Сънищата в него нямат никакво значение.

Отношения - Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Ден рисков за взаимоотношенията. Да се заобикалят разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми.

Секс - Период на висока интензивност. Правете обич за наслаждение, не сдържайте страстите. Трябва да има секс по взаимно предпочитание, не по обвързване или да се отбие номера. В противоположен случай рискувате да влошите здравословното си положение и да не получите никакво задоволство.

Подстригване - В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила. /novini.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР