Днес ще разкрием кои са най-честите лъжи, които мъжете са

...
Днес ще разкрием кои са най-честите лъжи, които мъжете са
Коментари Харесай

Само за мъже: 15 лъжи, които всяка жена казва

Днес ще разкрием кои са най-честите неистини, които мъжете са чували и за които сме сигурни, че всяка мацка ги употребява, когато й се наложи.

1. Боли ме главата
Тежка класика. №1 в схемата. Използва се най-често в късните часове, когато един мъж остава неудовлетворен. Синоними на боли ме главата са „ изтощена съм “ и „ на следващия ден би трябвало да ставам рано “. Жено, това са 3 минути, апелирам ти се…

2. Аз не виждам порно
Мале, мале. Много мацки не си признават. Може би някои от тях не лъжат, само че болшинството го прави! Съдим по това, че знаят две неща – коя е Мия Халифа и кой е Джони Синс. Мхм!

3. Няма проблем, излез с другари
Ясно е, че има и това е капан. Мечи, който ти откъсва единия крайник, което значи, че имаш право на 2 такива жокера, по-късно си загазил съществено. Сам знаеш, че тази имитация е последвана от 30-минутен диалог, тъй като желанието ти за излизане тя го свързва с изстудяване на любовта ми. След дълготрайно пояснение от твоя страна към този момент не ти се върви на никое място.

4. Твоят е максимален
Пирова победа, в случай че въобще е правилно. Дори и да е по този начин, явно има ранглиста и най-вероятно не е топ 3, а топ 100. Но самичък знаеш, че не ти е максимален. Все тая, значимото е, че е барала меча.

5. Няма да си закупувам нищо, единствено ще прегледам
Чуваш го всякога, когато тръгнете към МОЛ-а. И всякога ти носиш торбите към колата, тъй като са прекомерно тежки за нежните ръце на твоята обичана. Упс, благо, май прекалих…

6. Нямам друга чанта
Продължение е на №5. Има се поради, че няма друга чанта в цвят екрю или с тъкмо такава закопчалка. Иначе място за твои движимости в килера няма от 2 години. Там всичко е чанти и обувки. Факт е, няма друга чанта…като тази, само че има към 15-20 разнообразни. Същото важи за обувки.

7. Не съм ядосана
Сходно е на №3, само че не тъкмо. Чуеш ли този израз, би трябвало да знаеш, че е тъкмо по този начин и това ще продължи най-малко още седмица. След това ще би трябвало да купиш цветя, да направиш вечеря и да й се обясниш в обич. Може и да ти елементарни, само че не подсигуряваме.

8. Много ми хареса подаръкът, в действителност
Вероятно има дами, които ще си признаят, само че всеобщо демонстрират деликатност и не, не й харесва.

9. Бройката
На мъжете, с които е била. Вероятно е занижена, а в случай че е прекомерно дребна (бройката), ще я завиши, с цел да не я помислиш за задръстена. Като цяло този диалог ти е непотребен. Не е удачно да я питаш такива неща, както и тя теб, несъмнено. И въпреки всичко го вършат.

10. Никога не съм изневерявала
Без коментар…

11. За първи път приключвам по този начин
Чувал си го, нали? Не е имала по-силен оргазъм. Ти си първият, доставил й такова наслаждение. Не пускай мазна усмивка и не се гледай самодоволно в огледалото. Лъжа е!

12. Не одобрявам мъже с мускули
Казва го, с цел да те утеши тъкмо, до момента в който се гледаш във въпросното огледало. Никой не харесва шкембе и паласки, когато можеш да имаш бица и плочки. Но нямаш, по тази причина и ти споделя, че не харесва мъже с мускули.

13. След 5 минути съм подготвена
Автоматично да ти е ясно, че ще са най-малко 30. В най-хубавия случай 20, само че се подготви за 30. Най-добре си пусни кариера на FIFA, може и да навъртиш един полусезон, до момента в който е изцяло подготвена.

14. Мога да паркирам
Напълно допустимо е, само че в случай че го каже сама, значи има нещо подозрително. Абе, да си го кажем непосредствено, че е неистина.

15. Не, аз желая да си го купя
Ако си предложил да й вземеш нещо и тя каже, че желае тя да си го купи, да знаеш, че те опитва. Откажеш ли се след първия опит, пробата ти се е провалил.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР