Днес ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще

...
Днес ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще
Коментари Харесай

Вижте каква е прогнозата за времето днес

Днес ще доминира слънчево време. По-значителни нараствания на облачността ще има над източната половина на страната, само че вероятността за превалявания е дребна. В Западна България ще духа слаб северозападен вятър, на изток - слаб до сдържан, от североизток.
Преобладаващите оптимални температури ще са сред 16 и 21 градуса, по-ниски ще останат в Североизточна България и по Черноморието - 10-14 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
Над Черноморието ще има по-значителни, краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна. Ще духа до сдържан североизточен вятър, който след обяд ще отслабва. Максималните температури ще са сред 10 и 14 градуса.
Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността в следобедните часове, само че превалявания не се чакат. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-североизток.
Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9 градуса, на 2000 метра - към 3 градуса.
В нощните часове и заран ще бъде съвсем безшумно и ще се намалят минималните температури, а дневните ще се покачат и в неделя още веднъж ще доближат, а тук-там и ще надвишават 20 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР