Днес ще има променлива облачност, по-значителна над Южна България, но

...
Днес ще има променлива облачност, по-значителна над Южна България, но
Коментари Харесай

На юг - облачно, на север - слънчево


Днес ще има променлива облачност, по-значителна над Южна България, само че единствено на изолирани места там е допустимо едва и за малко да превали. Над Северна България ще доминира слънчево време. В утринните часове тук-там в котловините на Западна България и в югоизточните региони има условия за формиране на ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб в Дунавската низина и Източна България до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 20 и 25 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.

Атмосферното налягане ще е малко по-високо от междинното за месеца.

Над планините ще има променлива облачност, по-значителна над масивите в Южна България, само че единствено на обособени места ще превали едва. Ще духа сдържан, по най-високите елементи - краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16 градуса, на 2000 метра – към 10.

Над Черноморието ще има променлива облачност, по-значителна по южното крайбрежие, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 20-22 градуса. Температурата на морската вода е 19-21. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР