Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската

...
Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската
Коментари Харесай

Предимно слънчево време днес, сутринта с отрицателни температури

Днес ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са сред минус 6° и минус 1°, тук-там в котловините и малко по-ниски, в София - към минус 6°. Максималните температури ще са най-вече сред 3° и 8°, в София - към 4°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, след обяд ще отслабва.

В планините ще е най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е сдържан до мощен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 3°.

През първите дни от идната седмица времето ще бъде най-вече слънчево. В понеделник ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан западен вятър. Минималните температури ще са сред минус 5° и 0°, по-ниски тук-там в котловините в Западна България, а оптималните ще са сред 7° и 12°. Във вторник и сряда в доста региони вятърът ще стихва и заран тук-там в равнинната част от страната ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност. Температурите ще се покачат едва.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР