Днес ще бъде слънчево. В Източна България ще духа до

...
Днес ще бъде слънчево. В Източна България ще духа до
Коментари Харесай

Синоптик от НИМХ разкри ще ни брули ли дъжд днес и докъде ще се качи живакът

Днес ще бъде слънчево. В Източна България ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 28 и 33 градуса, в София - към 28 градуса. Това предвижда дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките.
Над Черноморието ще бъде слънчево с до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 27 и 29 градуса, а температурата на морската вода ще е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност, само че ще бъде съвсем без дъжд. Ще духа слаб, по най-високите върхове до сдържан северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.
Атмосферното налягане денем ще се задържи съвсем без смяна - малко по-високо от междинното за август.
В петък, 31 август, и в събота, 1 септември, ще бъде най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има над планинските региони, само че вероятността за превалявания е дребна. Вятърът в Източна България ще отслабне, ще бъде от изток-североизток. Дневните температури най-често ще са сред 28 и 33 градуса.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР