Днес ще бъде слънчево, след обяд над източната половина от

...
Днес ще бъде слънчево, след обяд над източната половина от
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква през уикенда и в началото на следващата седмица

Днес ще бъде слънчево, след обяд над източната половина от страната с краткотрайни нараствания на облачността. Атмосферното налягане ще се намали, само че ще се задържи малко по-високо от междинното за месеца. През нощта ще бъде ясно и вятърът ще отслабне, в множеството региони краткотрайно ще стихне.
Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 29 и 34 градуса, в София - към 29 градуса, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология - Българска академия на науките.
Над Черноморието ще бъде слънчево.

След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания не се чакат. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 27 - 29 градуса. Температурата на морската вода е 26 - 28 градуса. Вълнението на морето ще е 3 - 4 бала.

Над планините ще бъде слънчево. След обяд над масивите в Източна България ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.

В неделя и понеделник ще бъде слънчево.
През първия ден в следобедните часове ще има купеста облачност над планините, без дъжд. Вятърът ще е слаб, в Дунавската низина и източните региони до сдържан, в неделя краткотрайно от запад-северозапад, през новата седмица - още веднъж с източна съставния елемент. Дневните температури в понеделник ще доближат 30 - 35 градуса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР