Днес ще бъде предимно облачно и на много места от

...
Днес ще бъде предимно облачно и на много места от
Коментари Харесай

Днес с валежи от дъжд и сняг, затопля се от вторник

Днес ще бъде най-вече облачно и на доста места от запад на изток ще има краткотрайни превалявания от дъжд. Ще духа слаб, в Дунавската низина - до сдържан вятър от изток-североизток.

Максималните температури ще са сред 9° и 17°, в София – към 12°. Привечер преваляванията ще се усилят и през нощта тук-там в Западна България и западните региони на Горнотракийската равнина ще са обилни.

В планините ще бъде най-вече облачно и с превалявания от дъжд, над към 1500 метра – от сняг. Ще духа сдържан до мощен юг-югозападен вятър.



Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 2°. През нощта против понеделник тук-там в масивите от Западна България преваляванията ще са обилни.



В околните дни ще остане по-студено от нормалното, по-често облачно, на доста места с валежи от дъжд. В понеделник в доста региони от страната се чакат обилни превалявания, тук-там съпроводени и от гръмотевици. Ще превалява и във вторник, само че ще стартира стопляне. Повишението на температурите ще продължи и през идващите дни, когато ще има и повече слънце.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР