Днес ще бъде облачно. Около обяд от югозапад ще започнат

...
Днес ще бъде облачно. Около обяд от югозапад ще започнат
Коментари Харесай

Облачна събота на места с превалявания

Днес ще бъде облачно. Около обяд от югозапад ще стартират превалявания, които до края на деня ще обзет по-голямата част от страната. Ще се появи слаб източен вятър, който до вечерта ще се ориентира от изток-североизток, ще се усили и с него ще стартира да нахлува леден въздух. Максимални температури сред 5° и 10°, в София към 5°. Това оповестиха за „ Фокус “ от Националния институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките.

Привечер и през нощта преваляванията ще продължат, като дъждът в Северна България и високите полета на Западна ще премине в сняг. Над Черноморието ще бъде най-вече облачно. Вечерта ще завали по южното крайбрежие. Ще духа до сдържан североизточен вятър, който вечерта ще стартира да се усилва. Максималните температури ще са 7-8°.

Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Над планините ще бъде облачно с превалявания от сняг, които последователно ще се усилват. Ще духа сдържан до мощен югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра – към минус 5°.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР