Днес се провежда последната, заключителна среща между контактната група, избрана

...
Днес се провежда последната, заключителна среща между контактната група, избрана
Коментари Харесай

Ключова среща при Плевнелиев. Има ли шанс

Днес се организира последната, заключителна среща сред контактната група, определена от ГЕРБ и парламентарно показаните партии. Последни при медиаторите -  Соломон Паси и Росен Плевнелиев, влизат от Движение за права и свободи, заяви NOVA.


-->
„ Благодарим за това, че сме дружно в един почтен и открит спор. Такъв, какъвто желаеме да забележим в Народно събрание ”. С тези думи Плевнелиев посрещна представителите на Движението за права и свободи.

„ За нас е чест и отговорност да откликнем на тази покана за разговор. Самият факт, че първата политическа мощ избра вас и господин Паси за тези диалози, е явен знак. В тези комплицирани времена отговорността ни пред българските жители за това да се излезе от политическата рецесия е извънредно огромна ", отвърна Йордан Цонев от Движение за права и свободи.



В събота срещи бяха извършени с ГЕРБ-СДС, по чиято самодейност се сътвори този формат и с " Български напредък ".

" Продължаваме Промяната ", " Българска социалистическа партия за България " и " Демократична България " отхвърлят присъединяване в тези договаряния, а " Възражане " не са поканени на този тип съвещания.

Тази седмица президентът Румен Радев се чака да стартира съвещания с партиите в Народното събрание преди да връчи първия мандат.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР