“Днес се приеха промени в закона за БНБ, с тях

...
“Днес се приеха промени в закона за БНБ, с тях
Коментари Харесай

Нинова: Няма да участваме в служебния кабинет

“Днес се одобриха промени в закона за Българска народна банка, с тях ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи задълбочават конституционната рецесия ”. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на ексклузивен брифинг в Народно събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Според нея това е " насмешка с правовата страна ". “Отговорност носят тези, които гласоподаваха измененията в Конституцията. Хаосът се задълбочава ”, счита Нинова.

Относно партньорство с бъдещия длъжностен министър председател Димитър Главчев водачът на Българска социалистическа партия съобщи, че Българска социалистическа партия изрично отхвърля присъединяване в служебния кабинет.

Нинова счита и че " безусловно предизборно се оферират обществени придобивки за Великденските празници ". “Не се подлъгвайте, в този момент ви ги дават, след това ще ви ги вземат ”, разяснява Нинова. Изявлението ѝ идва в отговор на поръчката на ГЕРБ и Движение за права и свободи да предложат по 75 лева великденски надбавки за пенсионерите, които взимат пенсии под линията на беднотия. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР