Днес се потвърдиха нещата, за които вчера ви предупредихме.Явно възможността

...
Днес се потвърдиха нещата, за които вчера ви предупредихме.Явно възможността
Коментари Харесай

Кирил Петков: Наблюдаваме координация на проруските сили в България

Днес се потвърдиха нещата, за които през вчерашния ден ви предупредихме.

Явно опцията да се образува постоянно държавно управление, което да реформира службите и да вкара България в Шенген, е основната причина за днешната офанзива.

Това съобщи на брифинг в Народното събрание съпредседателят на „ Продължавем Промяната “ Кирил Петков.

По думите му, от сутринта следим по какъв начин през днешния ден имаме съгласуваност на проруските сили в България, в това число от страна на „ Възраждане “ и на Българска социалистическа партия.

„ Важен факт е, че шефът на ДАНС е обезпечил защита на постоянен народен представител нощес в 22:00 часа.

ДАНС в никакъв случай не охранява обособени лица, тъй като няма такива пълномощия. ДАНС охранява единствено стратегически обекти. Стана ли за ДАНС Радостин Василев стратегически обект?

Президентът знае ли за тези среднощни диалози сред шефа нва ДАНС и този народен представител? Възможно ли е в този диалог някой да е спрял стартирането на всички записи, които бяха готови? “, попита Кирил Петков.



Днес Радостин Василев разгласи, че напуща ПГ на ПП-ДБ, тъй като не е склонен на държавно управление с ГЕРБ. Той пусна запис, за който твърди, че е от онлайн излъчването на Националния съвет на „ Продължаваме промяната “ предходната неделя. В него човек, за който Василев твърди, че е Кирил Петков, изяснява, че ще изперат Бойко Борисов. Че държавното управление се синхронизира с посолствата, че ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен е споделила, че ще се заобиколят разпоредбите за еврозоната. Също по този начин – до момента в който Бойко Борисов се опасява от Гешев ще има държавно управление.

Снощи от ПП-ДБ оповестиха, че Василев се готви да пусне изфабрикувани записи на диалози с депутати от обединението като съгласно съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков зад това стоят службите, „ дълбоката страна “, за неуспех на бъдещо държавно управление.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР