Днес се навършват точно 94 години от рождението на Фидел

...
Днес се навършват точно 94 години от рождението на Фидел
Коментари Харесай

Жените, които предадоха Фидел Кастро

Днес се навършват тъкмо 94 години от рождението на Фидел Кастро - една от най-знаковите фигури на всички времена. И по този мотив взехме решение да обърнем взор към една забавна тематика от живота, а точно:

С какъв брой тъкмо дами е преспал той? Според някои догатки те са над 3 хиляди. Според други – 10 пъти повече. В Куба се приказва, че персоналната защита на Ел Коменданте персонално „ набирала “ хубавици за салнята на диктатора. Това се случвало най-много по плажовете, където най-ясно се виждали съвършените ограничения на хубавиците. Те пък в никакъв случай не отказвали на общителната покана. Просто в Куба това било в реда на нещата. Дали обаче диктаторът в миналото е бил същински влюбен? Коя е дамата, за която си е мислел в последните си часове? Все въпроси, чиито отговори по този начин и няма да разберем.

Едно обаче е ясно – приживе дамите обожаваха Фидел – обичаха го и го предаваха с идентична пристрастеност. Първата, която му обърна тил бе сестра му Хуанита. Тя се оказва един от най-опасните сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ на острова и неведнъж декларира, че не поддържа по никакъв метод режимът, натрапен от по-големия й брат. Дали е правила опити да убие Фидел?

Прочети повече ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР