Днес Румен Радев трябва да потвърди или да се отрече

...
Днес Румен Радев трябва да потвърди или да се отрече
Коментари Харесай

Ненчев: Имам много въпроси към Радев, но се съмнявам, че ще дойде на делото

Днес Румен Радев би трябвало да удостовери или да се отхвърли от всички тези документи, които е подписал. Този развой се трансформира във фарс. Това съобщи в ефира на bTV някогашният боен министър и клиент на прокуратурата Николай Ненчев.  ​​​​​​​ Припомняме, че президентът, който беше и пълководец на Военновъздушните сили, е свикан за очевидец по делото против някогашния боен министър за съвещанието, което е планувано за през днешния ден.

Малко се колебая, че президентът ще бъде там, само че се надявам да пристигна, тъй като имам доста въпроси към него.

По думите му най-страшното обвиняване против него е, че е заплашил живота на български водачи. „ Най-голямата болежка на обвинителите е, че съм ощетил съветската страна с избора си за ремонт и поддръжката на самолетите ни за сметка на Полша “.

Ненчев цитира заключенията от отчет, които отхвърлят обвиняванията против него. Нещо повече, под тези документи от 2015 година се е подписал персонално Румен Радев. Той ми благодари за напъните и разрешаването на съществуващите проблеми и понижаване на зависимостта на страната от Русия и възстановяване на сигурността на авиацията ни.

Николай Ненчев разяснява връзките си с Румен Радев и обострянето им. „ По този въпрос би трябвало да разделим интервала на Румен Радев преди Решетников и Румен Радев след Решетников. Аз не намирам друго съображение. Аз съм избавил авиацията през времето, в което съм бил министър, сподели още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР