Днес решихме да ви попитаме, дали може да познаете марката

...
Днес решихме да ви попитаме, дали може да познаете марката
Коментари Харесай

Познай марката: Синьото палто на Кейт Мидълтън

Днес взехме решение да ви попитаме, дали може да познаете марката на синьото палто на Кейт Мидълтън. Тази седмица можете да спечелите новия разказ „ Жена в неопределеност “ на Мери Кубика от изд.: Софтпрес.

На 9 април, цялото английско кралско семейство се събра в Уиндзор, с цел да участва на обичайна великденска работа в параклиса " Сейнт Джордж ".

Заедно с крал Чарлз III и кралицата-консорт Камила, принцеса Ан, която пристигна с щерка си Зара Тиндал, и принц Едуард и брачната половинка му Софи, на службата участваха принц Уилям и Кейт Мидълтън и трите им деца.

 

 Чарлз III и кралицата-консорт Камила, принцеса Ан и принц Андрю

 

Забележително е, че даже скандалният принц Андрю беше поканен на службата, съпроводен от дъщерите си - бременната с второто си дете принцеса Юджини със брачна половинка си Джак Бруксбанк и принцеса Беатрис със брачна половинка си Едоардо Мапели Моци.

 

 Яркосиньото палто на Кейт Мидълтън

Разбира се, цялото медийно внимание беше привлечено от монохромната синя визия на Кейт Мидълтън.

Принцесата на Уелс се появи в елегантно палто, което съвършено беше допълнено от шапка Lock & Co. Hatters и клъч Emmy London, а също по този начин бежови обувки Gianvito Rossi и обеци от лазурит и лунен камък.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР