Днес разпространи първата официална информация, снимки и видео на изцяло новото и

...
Днес разпространи първата официална
информация, снимки и видео на изцяло
новото и
Коментари Харесай

Новият Ford Puma ST

Днес популяризира първата официална информация, фотоси и видео на изцяло новото и първо по рода си за марката в Европа пазарно предложение Puma ST.

Ford Puma ST дебютира с опция за интеграцията на пионерен за сегмента си LSD (limited-slip differential) диференциал, избор на режим на работа Drive Modes, включително Sport и за първи път Eco, особено създадени за модификацията гуми Michelin Pilot Sport 4S, оптимизирани спортно окачване и управление, по-големи спирачни дискове, тематично изпълнен интериор със седалки на Recaro с затопляне, нова изпускателна система и други.

Ford Puma ST е оборудвана с 1.5-литров EcoBoost бензинов мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 200 конски сили и оптимален въртящ миг от 320 Нм, и да форсира автомобила от 0 до 100 км/ч за 6.7 секунди. В композиция с шестстепенна ръчна предавателна кутия, спортното SUV обещава оптималната скорост на движение от 220 км/ч.



Благодарение на системата Drive Modes, водачът има опция да избира между четири режима на държание на своята машина, включително Normal, Eco, Sport и Track, а електронната стабилизираща програма предлага три режима на работа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР