Днес протест срещу сертификатите няма да има, сядаме на масата

...
Днес протест срещу сертификатите няма да има, сядаме на масата
Коментари Харесай

Костадинов: Днес протест срещу сертификатите няма да има, сядаме на масата на преговорите

Днес митинг против документите няма да има, сядаме на масата на договарянията. Това разгласи водачът на  " Възраждане " Костадин Костадинов пред Радио Фокус.

" Днес, вторник - 01 февруари, се обади министър-председателят Кирил Петков, който съобщи желанието си работната група да продължи да работи. Аз надлежно се съгласих, тъй като считам, че такива проблеми би трябвало да бъдат решавани не с митинги, а би трябвало да бъдат решавани с разговор. В последна сметка, от едната страна е парламентарна политическа мощ като " Възраждане ", изразяваща ползите освен на всички свои гласоподаватели, а и на всички останали, които желаят да живеят обикновено в страната, от другата страна пък е държавното управление на страната “, съобщи Костадинов.

Според него в последна сметка всички би трябвало да седнат на масата и водени от общия народен интерес. Той сподели, че чака по кое време ще бъде планувано второто съвещание на работната група, тъй като първото се е провалило. Костадин Костадинов акцентира, че от „ Възраждане “ постоянно са желали въпросът със зелените документи да бъде решаван цивилизовано.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР