Днес принц Филип, съпругът на кралица Елизабет II, ще бъде

...
Днес принц Филип, съпругът на кралица Елизабет II, ще бъде
Коментари Харесай

Бъкингам пусна мила снимка на Филип и кралицата/ФОТО/

Днес принц Филип, брачният партньор на кралица Елизабет II, ще бъде заровен в стеснен фамилен кръг. Българска национална телевизия ще предава онлайн церемонията, а в студиото на бТВ за специфичното предаване по тематиката се връща Петя Дикова, която се счита за специалист по кралската фамилия.

Ще бъдат спазени обаче всички обичаи на английското кралско семейство за оказване респект към брачна половинка на кралицата.

Принц Филип умря на 99-годишна възраст предходната седмица и погребението му ще е в замъка Уиндзор. По традиция за подобен мотив мъжете от кралското семейство носят военни униформи, нормално показващи почетните им звания.

Междувременно от кралското семейство разгласява обичан кадър на кралица Елизабет и нейният брачен партньор. Снимката е правена в Шотландия през 2003 година Кралицата и принцът са седнали усмихнати на тревата.

Кралицата желае да показа тази частна фотография, направена с херцога на Единбург на върха на един от хълмовете, се споделя в известието. В пост във фейсбук на формалната страница акцентира още, че кралското семейство е признателно за изразените от целия свят съболезнования.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР