Днес представяме на вниманието ви изпитан прийом за привличане и

...
Днес представяме на вниманието ви изпитан прийом за привличане и
Коментари Харесай

Никой не подозира, че това растение привлича и запазва любовта, здравето и богатството

Днес представяме на вниманието ви изпитан способ за привличане и опазване на любовта, здравето и благосъстоянието в живота. За задачата е нужно да си набавите корен или стъбълце от растението Ricinus communis.

Ricinus communis е растение, от което се създава рицин. Отровно е. Свързва се с планетата Венера съгласно ведическата астрология. Ако тази планетата е зле ситуирана в персоналния ви хороскоп или при неприятни аспекти на директните планети към вашата Венера, няма да въздейства удобно върху персоналния ви живот и ще ви носи проблеми. Сред негативните въздействия са разстройства в брачния живот, нещастна връзка, бракоразвод, загуба на благосъстояние.



Ricinus communis

Предназначение: За елиминиране негативните резултати на Венера и лечение на болести като бронхиални разстройства, астма, белодробни болести, тресчица, кашлица и други, може да намерите и да изсушите както късче от стъблото на растението Ricinus communis, по този начин и от неговия корен, прочут като Jadi. За тях може да ревизирате в някой аюрведа магазин, само че такива може да откриете на малко места.

Според зодията: Телец, Везни
Как да употребявате: Увийте в бяла забрадка и завържете на дясната китка/рамо или като медальон.

Както към този момент посочихме нагоре, Jadi се назовава коренът на растението Ricinus communis. Той може да се употребява като сурогат на скъпоценни камъни в астрологията. Може да се носи за хармонизиране на нездравословните аспекти на планетите, превъзмогване на физически болести и разстройства. Носенето на тези корени води до усмиряване на планетите по доста способи, което води до позитивни промени, успокоение. Корените на Джади са подарък от природата за нас. Трябва да се носи съгласно препоръките на астролог, другояче може да не се реализиран мечтаните резултати.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР