Днес председателят на БСП Корнелия Нинова посети област Стара Загора.

...
Днес председателят на БСП Корнелия Нинова посети област Стара Загора.
Коментари Харесай

Безчинствата на ГЕРБ на местно ниво продължават


Днес ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова посети област Стара Загора. Тя се срещна с регионалното управление на Българска социалистическа партия, общински съветниции ръководителя на партията в Раднево. Обсъдени бяха координирани по-нататъшни дейности за спасяването на общинската болница и медицинския център в града.

“Моделът на ГЕРБ, въпреки и отхвърлен от централното ръководство, продължава да работи на локално равнище. Кметът и болшинството в общинския съвет от ГЕРБ продават общинската болница на доближен до тях и то за жълти стотинки.

Тази и продажбата на болничното заведение във Велинград бяха мотивът да внесем в 45-о Народно заседание мораториум върху продажбите на общински и държавни лечебни заведения. Така ви дадох обещание при срещите си с вас и го изпълних ", обърна се Нинова към поданици на Раднево, които са събрали близо 2000 подписа в отбрана на единственото здравно заведение в общината. Социалистите предизвикват локален референдум против приватизацията.

" Днес насочваме зов към служебния здравен министър: Спрете безчинствата на ГЕРБ и спасете общинските лечебни заведения. За хората в дребните общини те са единствения метод да имат достъп до опазване на здравето. Другата седмицаще желаяме среща с него и дружно с общинските съветници и основателите на подписката ще му предоставим всички документи. Същите ще изпратим и в Прокуратурата, с цел да се ревизира има ли съзнателно докарване на болничното заведение до банкрут, с цел да бъде продадена след това на ниска цена на близки до властта. ", съобщи Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР