Днес преди обяд над Югозападна България ще преобладава слънчево време,

...
Днес преди обяд над Югозападна България ще преобладава слънчево време,
Коментари Харесай

Слънце над Югозапад, над останалата част на страната мъгли и облаци

Днес преди обяд над Югозападна България ще доминира слънчево време , Над останалата по-голяма част от страната към момента ще е най-вече облачно. На места в низините и равнините ще е мъгливо.

Това оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология. 

След обяд облачността ще продължи да понижава , само че над североизточните и планинските региони ще е забележителна и на обособени места там ще превали. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад.

Максималните температури ще са сред 10 и 15 градуса.

Над планините облачността ще е забележителна , тук-там основно в следобедните часове с валежи от дъжд, над 2000 метра - от сняг. Повече слънце ще има преди обяд над масивите от Югозападна България. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 m ще е към 8 градуса, на 2000 m - към 1 градус.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, само че ще е съвсем без превалявания . След обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава, над южните региони до най-вече слънчево време. Вятърът ще е слаб, най-вече от изток. Максималните температури ще са 8-11 градуса. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Атмосферното налягане ще е малко по-ниско от междинното за март.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР