Днес почина данъчният шеф Иво Стаменов. Със смъртта си той

...
Днес почина данъчният шеф Иво Стаменов. Със смъртта си той
Коментари Харесай

Милиардерът Домусчиев се облажи първи! Лапна 100 милиона от Бойко и Юнкер!

Днес умря данъчният началник Иво Стаменов. Със гибелта си той напълно е умъртвил ентусиазма от старта на европредседателството, който ще запомним единствено с следващата тлъста порция за олиргаха на Републиката Кирил Домусчииев.
По случай европредседателството милиардерът Домусчиев се облажи първи. Лапна 100 милиона от Бойко и Юнкер!

Олигарх номер 1 на Герб, работодателят-робовладелец Кирчо Домусчиев, заплаща най-високите заплати на играещите чужденци в перачницата му Лудогорец, а българите, които играят там единствено за цвят, като бели плебеи получават мизерни хонорари!

Докато любомицът на властта гърми шампанското, и по какъв начин служащите му мизерстват, само че по избори знаят за кой "началник " да гласоподават под спри! Милиони при милиарди отиват! На фона на евростатистиката, която още веднъж сочи, че елементарният българин е най-бедния европеец.

Това не пречи на олигарх №1 лицемерно да съобщи при приемането на парите:

"Хората, които ще назначим, ще бъдат експерти с много над междинното за страната заплащане, сподели Домусчиев. Само експертите в тези компании ще бъдат над 210, настрана ще има в допълнение разкрити спомагателни длъжности. В Съединени американски щати няма да назначаваме българи, те ни трябват за компаниите тук. "

Разбира се, тъй като няма да им заплаща нищо, както е добре известно. Същата процедура има и в заводите си в Разград, Пещера и корабните си компании, където високи заплати получават единствено, по този начин наречените непознати специалисти, а чиновниците с български генезис, получават в пъти по ниски заплати!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР