"Днес, по стар стил, отбелязваме Бабинден – празника на новия

...
"Днес, по стар стил, отбелязваме Бабинден – празника на новия
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Благодаря ви, колеги! В тази война...

"Днес, по остарял жанр, означаваме Бабинден – празника на новия живот. Изминалата 2020 година беше оповестена от Световната здравна организация за Международна година на здравната сестра и акушерката. Признание за жизненоважната им роля при даването на здравни грижи.

Използвам днешния ден, с цел да изкажа своята изключителна респект и благодарност към гинеколозите и акушерките във ВМА за проявената готовност и еластичност при посрещане на тестването COVID-19 ", това написа във фейсбук шефът на ВМА ген. Мутафчийски.

"В продължение на няколко месеца, екипът на проф. Стефан Ковачев размени рутинната си хирургична активност с грижа за пациенти с коронавирусна зараза. Месеци, в които даваха вяра и глътка въздух на доста хора, борещи се с тежкото заболяване. Месеци, в които нашите гинеколози и акушерки почтено защитаваха достойнството на своята специалност и предопределение.

Колеги, благодаря ви за професионализма и отдадеността, които проявявате в ежедневната си активност – без значение от събитията. Благодаря ви за готовността, при потребност, още веднъж да се включите в тази война и още веднъж да се борите за новото начало на нашите пациенти!

За мен е чест, че работя с вас! Бъдете живи и здрави! ", написа ген. Мутафчийски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР