Днес Peugeot обяви, че изцяло новото поколение на хитовия за марката

...
Днес Peugeot обяви, че изцяло новото
поколение на хитовия за марката
Коментари Харесай

Новото PEUGEOT 208 с престижната награда Eurostar

Днес Peugeot разгласи, че напълно новото поколение на хитовия за марката модел 208 и неговата напълно електрическа версия e-208 са били определени за спечелили в ежегодния конкурс Eurostar, проведен от европейското поделение на агенцията Automotive News- Automotive News Europe.

Новото Peugeot 208 е било определено за най-добър автомобил в групата на пътническите, като от организацията подчертават върху иновативния темперамент на модела, неговият отличителен жанр, новото потомство на бордовата система i-Cockpit, системите за подпомагане на ръководството, типичнии за автомобили от по-висок сегмент и други.

Основен акцент при новото е неговата модификация e-208, която е с изцяло електрическо задвижване с мощ от 136 конски сили и 260 Нм, и предлага възможност за избор сред три съществени режима на работа- Eco, Normal и Sport. Електрическата версия идва и с два режима на работа на системата за регенериране на спирачната енергия.

Батерията на PEUGEOT e-208 е потенциал от 50 kWh, което е задоволително за изминаването на пробег от до 340 километра (WLTP процедура на замерване) и 450 километра (NEDC), и идва със заводска гаранция от осем години или 160 000 километра за 70% от потенциала си.

Презареждането на батерията на PEUGEOT e-208 позволява зареждане в три основни режима- посредством домашната апаратура за 16 часа, благодарение на Wall Box (11 kW) система за 5 часа и 15 минути и с апаратура за бърза заряд (100 kW), като в тази ситуация може да бъде постигнат заряд от 80% за 30 минути.

През предходната година, Peugeot още веднъж беше отличена с премията Eurostar, като отличникът тогава беше за дизайна на изцяло новото 508.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР