Днес отново ще е слънчево и горещо. По-късно следобед от

...
Днес отново ще е слънчево и горещо. По-късно следобед от
Коментари Харесай

Слънчево и горещо време

Днес още веднъж ще е слънчево и горещо. По-късно следобяд от северозапад ще се заоблачи и по здрач в крайните западни региони ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици.
Там ще има условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток, който вечерта в Северозападна България ще стартира да се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са сред 33 и 38 градуса.

В планините ще е слънчево. Привечер от северозапад ще се заоблачи и в крайните западни региони ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб, по високите и открити елементи до сдържан вятър от север-северозапад. Остава топло с оптималната температура на височина 1200 метра към 27 градуса, на 2000 метра - към 20 градуса.

По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 27-30 градуса. Температурата на морската вода е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще е към 3 бала.

В четвъртък и петък с сдържан, в Дунавската низина и краткотрайно мощен северозападен, през втория ден в Източна България, и север-североизточен вятър, през страната ще премине леден атмосферен фронт. Температурите ще се намалят и в петък оптималните ще бъдат сред 27 и 32 градуса.

На места от северозапад на югоизток ще превали и прегърми. В обособени региони по преминаващия фронт през нощта против четвъртък и в четвъртък, основно в Западна и Централна България, а в петък в Южна България, са вероятни и по-интензивни местни феномени и градушки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР