Днес отново ще бъде слънчево, около и след обяд –

...
Днес отново ще бъде слънчево, около и след обяд –
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 13 август

Днес още веднъж ще бъде слънчево, към и след обяд – горещо. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Това заяви за Агенция „ Фокус “ дежурният синоптик Георги Цеков от Националния институт по метеорология и хидрология. „ Преобладаващите оптимални температури ще са сред 33° и 38°, по-ниски по морския бряг.
Над Черноморието още веднъж ще е слънчево. Ще духа сдържан източен вятър. Максимални температури на въздуха: 27°-30°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.
Над планините ще е слънчево. Ще духа слаб, по високите и открити елементи до сдържан източен вятър. Остава топло с оптималната температура на височина 1200 метра - към 28°, на 2000 метра - към 21°.
Атмосферното налягане ще се намалява и след обяд към този момент ще е малко по-ниско от междинното за месеца.
И в сряда ще бъде слънчево, към и след обяд - горещо. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 34° и 39°, по-ниски, към 30°, по Черноморието. Привечер в сряда от северозапад ще се заоблачи и до среднощ тук-там в крайните западни региони ще превали и прегърми. В четвъртък и петък с до сдържан северозападен, през втория ден и североизточен вятър, през страната ще премине леден атмосферен фронт. Температурите ще се намалят и в петък оптималните ще бъдат сред 27° и 32°. На места от северозапад на югоизток ще превали и прегърми. В обособени региони, по преминаващия фронт, през нощта против четвъртък и в четвъртък, а в петък в Южна България, са вероятни и по-интензивни феномени и градушки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР