Днес отново човешкото победи. Винаги трябва да е така, защото

...
Днес отново човешкото победи. Винаги трябва да е така, защото
Коментари Харесай

Жена се строполи на улица, а добрината победи СНИМКИ

" Днес още веднъж човешкото победи. Винаги би трябвало да е по този начин, тъй като един без различен не можем! ", написа столичанин, който споделя история за човещината в мрежата.

Той споделя, че  дама се строполила на улица в София, а жители незабавно се притекли на помощ. Тя не можела да стане, а през това време хора блокирали пътя, с цел да не бъде сгазена от преминаващи коли. Други се пробвали да й оказват помощ. Бързо пристигнали медици, които я откарали към болница.

" Човек в потребност се познава и повече от несъмнено е, че положителното ще победи ", прибавя Владимир Христовски, който споделя за случая.

Вижте описа му:

" Доброто ще победи!
Човек в потребност се познава и повече от несъмнено е, че положителното ще победи. Следва признателност и история за съпричастността и вярата.
- Благодаря на Бърза помощ, че се отзова бързо на сигнал за жена, която беше паднала на улицата и не можеше да стане. Благодаря на Човеците, които стояха към нея. До идването на екипа бях и аз там, а сътрудниците ми блокираха пътя, с цел да не я прегази някой автомобил.
-Надявам се да се оправи и в болничното заведение, където я закараха да ѝ оказват помощ.
-Днес още веднъж човешкото победи. Винаги би трябвало да е по този начин, тъй като един без различен не можем! "

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР