Днес организаторите на емблематичното и уникално за автомобилния свят събитие GOODWOOD FESTIVAL

...
Днес организаторите на емблематичното и
уникално за автомобилния свят събитие
GOODWOOD FESTIVAL
Коментари Харесай

Отмениха и GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED 2020

Днес уредниците на емблематичното и уникално за автомобилния свят събитие GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED оповестиха, че са взели решение за отлагането на изданието през юли.

Събитието GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED 2020 трябваше да се организира от 9 до 12 юли, само че сега организаторите му разглеждат възможностите за реализирането му в края на лятото или началото на есента на тази годината.

"През последните няколко седмици работихме дружно с всички ангажирани, за да проучим опциите да провеждането на Фестивала на скоростта през юли ", разяснява херцогът на Ричмънд, притежател на имението Гудууд. "На фона на несигурностите около заплахата ковид и това дали ситуацията ще се усъвършенства доста до тогава, с горест би трябвало да отложим Фестивала на скоростта през юли ".

Goodwood Festival of Speed е единственото по рода си автомобилно събитие, което събира на едно място именити и емблематични автомобили, настоящи пазарни предложения, концептуални и студийни разработки, спортни коли и болиди, единични и причудливи разработки.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР