Днес опитайте се да се въздържате от всякакви енергични дейности

...
Днес опитайте се да се въздържате от всякакви енергични дейности
Коментари Харесай

Хороскоп: Приятели оказват помощ на стрелеца, любов радва везните

Днес пробвайте се да се въздържате от всевъзможни енергични действия в безусловно всички области. По-добре е да пестите виталните сили, в сравнение с да ги пропилявате в празно бръщолевене. Отървете се от ненужните контакти и погледнете на живота с здравомислещ взор. Ако у вас зародят някакви подозрения по отношение на правилността на вашите действия, по-добре се откажете другояче ви чакат неприятности.

Овен

Подгответе се за спънки в деловите контакти. Възможно е да има забавяния и неточности при сключване на бизнес документи.  Ако е допустимо, пробвайте се да намерите време за отмора през днешния ден, ще бъде по-добре.

Телец

Очаква ви един много забързан ден. Ще би трябвало да вършиме по няколко неща едновременно, да коригирате грешките на други хора или да завършите започнатото от някой различен.  Да се разбирате с другите не постоянно ще е елементарно. Някои от вас ще би трябвало да се оправят с неприятни и неискрени хора.

Близнаци

Денят носи малко нападателна сила и ще бъде много разтревожен, само че въпреки всичко сполучлив. Добре е за работа. Ще се справите без проблем. Доброто въодушевление освен ще прогони мрачните мисли, само че и ще възвърне цялостното самочувствие. 

Рак

Днес не поемайте доста отговорности и работа. Непременно си отделете малко свободно време, отдайте го на себе си. Няма да е ненужно да се запишете за една сесия в СПА центъра. Не е изключено любовта ви да премине през превратностите на момента.

Лъв

Следобед е по-добре да избягвате претоварване и стресови обстановки. Все отново не можете да избягате от събитията. Това време е по-подходящо за релакс, в сравнение с за някаква досадна работа или правене на проекти за бъдещето.

Дева

Този ден ще стартира с някои сложни неща, решение на значими въпроси. Справянето с тях ще бъде доста по-лесно, в сравнение с сте очаквали. Може би ще се откри даже някой, който с наслада ще ви помогне.

Везни

Ден на стрес върху нервната система. Бързо изменящите се събития ще провокират безпокойствие. Психичното натоварване доста ще понижи общото богатство. Добре би било да се откажете от външната активност и да се наслаждавате скрито на любовните наслади.

Скорпион

Днес може да се чувствате неразположени и в меланхолично въодушевление. Избягвайте места, където има доста хора, където се чувствате напрегнати. В никакъв случай не влизайте в разногласия, търсене на правото.

Стрелец

По-добре е да започнете деня с най-важните и съществени неща. Ще постигнете доста, в случай че не си губите времето. Вие сами ще се справите чудесно с решаването на сложни въпроси, само че ще е добре пристигнала и помощта, препоръчана от другари.

Козирог

Вместо да се тревожите за нещо, помислете дали не можете да извлечете бонуси от обстановката. Очаква се сложна работна среда, само че с помощта на вашата словоохотливост и крепко мислене, ще съумеете да разрешите всички несъответствия.

Водолей

Днес колкото и да не ви е прелестно, могат да настъпят непредвидени промени, които да ви принудят да измененията проектите си. Добре е за такива случаи да имате авариен вид. Обърнете внимание на това по какъв начин се развиват връзките ви с другите. Внезапно може да се окаже, че някой е афектиран от вас.

Риби

Приливът на усеща ще бъде обвързван освен с особеностите на сегашния миг и персонален характер, само че и с идния процес на събитията, който към този момент се усеща в дребните неща. Ако в романтиката стигнете до задънена улица, потърсете нови пътища.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР