Днес официалното ще бъде учредена новата партия на бившия втори

...
Днес официалното ще бъде учредена новата партия на бившия втори
Коментари Харесай

Цветан Цветанов официално учредява партията си Републиканци за България

Днес формалното ще бъде учредена новата партия на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. Формацията, наречена "Републиканци за България ", дава поръчка да бъде позиционирана в център-дясното пространство.

Точно преди седмица Цветан Цветанов показа част от Инициативния комитет, който взе решение новата партия да бъде учредена през днешния ден. Това ще стане от 13 часа в “Интер експо център “.

Сред учредителите са някогашни фрагменти на ГЕРБ, само че и на партии като ДСБ и Съюз на демократичните сили. Известни спортисти, като олимпийският вицешампион Благой Благоев, телевизионният публицист Горан Благоев, лекари, академични преподаватели, български мигранти от страни в Западна Европа, Австралия и Америка.

Цветанов нарежда "Републиканци за България " в център-дясно, разгласи, че партията ще работи за опазване на евроатлантическата посока на развиване на страната и увери, че това не е лидерски план. Като свои възможни сътрудници уточни центристки и десни обединения.

Сред главните цели на партията са гарантиране на гражданските права, повишение на качеството на живот и ускорено икономическо развиване на районите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР