Днес очевидно е ден за разплата с бившите. След като

...
Днес очевидно е ден за разплата с бившите. След като
Коментари Харесай

Емануела за Елвиса: Безработен пияница с отклонения

Днес явно е ден за отплата с някогашните. След като някогашната жена №2 Поли разгласи Благой Георгиев за кавгаджия, който се интересува единствено от парите и наранява околните си, пристигна ред и на Емануела да нахрани крепко Елвиса. Тя е безапелационна, че Мартин е просто един незает алкохолик, които лъже както за връзката си с нея, по този начин и за имотното си положение. В няколко сторита в инстаграм певицата даже отиде по-далеч и заподозря, че някогашният й страда от психологично заболяване. Защо тъкмо в този момент Емануела реши да се разправи с Мартин не е мистерия, най-малко за Hotnews.bg.

Елвиса поканил участниците в Игрите в ресторант, за който твърдял, че е негов. Според Емануела обаче заведението си има други притежатели и Мартин просто му прави реклама против няколко почерпки. Той доста се нуждаел от тях, тъй като като се изключи че нямал пари, имал и афинитет към чашката и даже към други по-силна неща. Ето и някой от разкритията на Емануела:

Виждам всички признаци за съществени “психични отклонения " в един, който се трансформира в най-мразения, гледайки тези Игри в профил! От присъединяване му в “Игри на волята ", разбрах, че се е показал и за милионер ръководещ заведения за хранене. От боязън, участниците да не го хейтят, ли ги предложения, заплати им сметката (разбира се с утвърждението на Собствениците) с цел да направи реклама (поне някаква работа да свърши).

До колкото знам единственото, което ръководи са постоянни алкохолни запои, горе-долу всеки ден, и то с промишлена консумация! Ресторантите, “Слава Богу " се ръководят от други хора с по-големи проценти присъединяване (всеки може да го види официално), даже част от личния състав се чудели, дали той в действителност им се води като началник?! Той не работи, не прави нищо по през целия ден, работата му е Деградация в алкохол през ден с компания от други неща и абстиненции.

Лъжеше даже родителите си, че не е с мен с цел да му дадат някой лев, да си оправи сметките! И когато аз кажех, че сме дружно, той им споделяше, че съм Луда. Това може да му оказа помощ и съм го карала да отиде на психолог, само че уви, нещата ескалираха и аз си потеглих от този Ад! Това би трябвало да е мъж на 40г, само че за какво е с държание на хлапе на 18г с две деца, без семейство и без работа?!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР