Днес обявявам създаването на гражданско, родолюбиво консервативно движение Справедливост за

...
Днес обявявам създаването на гражданско, родолюбиво консервативно движение Справедливост за
Коментари Харесай

Пабло Ескобар основава Бащи християни срещу дрогата

Днес разгласявам основаването на гражданско, родолюбиво консервативно придвижване " Справедливост за България ". Това сподели досегашният основен прокурор Иван Гешев в особено обръщение във " Facebook ". Асоциирайки се очевидно със солидни маси народ, той оповести, че " ние, жителите "  имаме право да участваме в ръководството.

Ето по какъв начин родни политици реагираха на изказването на някогашния основен прокурор.
Кирил Петков
Бившият министър председател и водач на Политическа партия Кирил Петков бе " заловен " на входа на Народно събрание и разяснява сбито появяването на новия политически състезател. 

" Това си е негов избор. Аз персонално в никакъв случай не съм имал доверие в този човек. Ако успее да завоюва доверието на други хора, това е... в неговите пълномощия ", заяви водачът на Политическа партия Кирил Петков.
Ивайло Мирчев
Депутатът от ДБ Ивайло Мирчев бе по-обстоен и по-остър в обявата си във " Facebook ": 

" Джовани Гешевтури основава “Справедливост за България ” е като…

Цар Ирод основава гражданско съдружие “Грижа за пеленачетата ”

или

Пабло Ескобар основава “Бащи християни против дрогата ”.

Така де. Схванахте ми мисълта. Вече някогашният Главен прокурор, интензивно взел участие в крепенето на превзетата страна, през днешния ден приказва за правдивост и лустрация и това щеше да е много комично, в случай че не беше демонстрация на безчовечен гьонсуратлък.
Да сложиш “за България ” в името на организацията си не стига, с цел да изпереш репутацията на създателя. Съжалявам, че на българските жители се постанова да гледат толкоз неприятен театър. Това не е политика. Това, в най-хубавия случай може да бъде озаглавено " Криворазбраната народна власт ".


Деница Сачева
Почти принудена да разяснява появяването на новото движени се оказа някогашната обществена министърка и депутатка от ГЕРБ Деница Сачева. Причината - татко й взе участие в " Справедливост за България ".

" Всеки жител на Републиката, включително и татко ми, е свободен да избира на кого да симпатизира политически, Да, разбрах от медиите, че е влезнал в сдружението на господин Гешев. За мен в това няма сензация, няма скрити връзки или зависимости. Това се назовава свободен избор. Нито той, нито аз в миналото сме влияели на решенията на другия. Личният избор носи и персонална отговорност. Моят избор е явен и няма да се промени. За неговия – поисквам му здраве ", добави Сачева.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР