Днес обявявам нашата икономическа пътна карта за бързо възстановяване на

Днес обявявам нашата икономическа пътна карта за бързо възстановяване на ...

Мая Манолова поведе протест на жълтите павета и обяви, че ще се яви на избори.


Днес обявявам нашата икономическа пътна карта за бързо възстановяване на работните места и икономическо съживяване на България в следващите 19 месеца. С тази пътна карта ще се явим на парламентарните избори. Имаме план. Предлагаме тези 19 мерки контра-COVID-19, с които за следващите 19 месеца, до края на 2021 г., ще съживим икономиката след срива с коронавируса. Поне толкова време ще е необходимо държавата да излезе от кризата, която се дължи не само на COVID-19, но и на управленската немощ на "Борисов-3". Борисов не е единствен, алтернатива има.

Това заяви председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова по време на поведения от нея протест днес пред Министерския съвет и Народното събрание. Демонстрацията е организирана съвместно с майките на деца с увреждания от Национална гражданска инициатива "Системата ни убива".

Всички снимки вижте тук >>

Борисов няма план, но ние имаме. Това е нашият план как държавата ще застане до гражданите, а не срещу тях. Държавата ще бъде омбудсман, а не мащеха за обикновените хора. Алтернатива има. Когато се изправим, всички сме алтернативата, допълни Манолова.

Източник: dir.bg