Днес облачността ще е значителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна

...
Днес облачността ще е значителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна
Коментари Харесай

Облачна събота, на много места ще вали

Днес облачността ще е забележителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна и на доста места ще има превалявания от дъжд. Главно в южните региони ще има и гръмотевична активност.
Максималните температури ще са сред 14 и 19 градуса, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.
След краткотрайно прекъсване, вечерта и през нощта против неделя преваляванията ще се засилват. Ще нахлува леден въздух и температурите ще се намалят.
По Черноморието облачността ще е забележителна и ще превалява дъжд. Преди обяд вятърът ще е от североизток - най-вече слаб. По-късно денем ще се ориентира от изток-югоизток и ще е сдържан. Максималните температури ще са сред 10 и 15 градуса.
Вълнението на морето ще е 2 -3 бала. Температурата на морската вода е 7 - 8 бала.
В планините облачността ще е забележителна, след обяд купесто-дъждовна и на доста места ще има превалявания от дъжд, над към 1800 метра - от сняг. На доста места в масивите от Южна България и ще прегърми. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър от западната четвърт.
Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7 градуса, на 2000 метра - към 2 градуса. През нощта против неделя от запад ще нахлува леден въздух.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР