Днес облачността ще е променлива, значителна над Северна България и

...
Днес облачността ще е променлива, значителна над Северна България и
Коментари Харесай

До края на деня вятърт ще отслабне

Днес облачността ще е променлива, забележителна над Северна България и планинските региони. Почти без превалявания. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са сред 19° и 24°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 21°-24°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

В планините облачността ще е по-често забележителна, по билата ще е мъгливо. На обособени места ще превали слаб дъжд. Над 2000 м ще прехвърча и сняг. Ще духа сдържан, по билата - краткотрайно мощен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра – към 4°.

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Минималните температури - сред 7 и 12°. Утре облачността ще е раздрана, след обяд – най-вече забележителна, само че ще се задържи съвсем без превалявания. По-късно денем ще духа до сдържан запад-северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са сред 21° и 26°.

В понеделник вятърът ще се ориентира от изток-североизток, в Дунавската низина и източните региони ще се усили. Ветровито ще се задържи и през идващите дни. Облачността ще бъде по-често забележителна. На места ще има и превалявания, най-вече слаби, на повече места и повече като количество - във вторник. Минималните температури ще са малко по-високи, дневните постепенно ще се намаляват.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР